Supershowen i SVT – Audition 2016

Jag var med min familj i Stockholm för att vara med på audition till Supershowen 2016. Det var 50 barn som var uttagna bland drygt 3462 sökande. Det var två långa men spännande dagar.

Den första dagen fick jag göra mitt framträdande framför juryn, det var jätteroligt (jag var inte nervös alls alltså…). Den andra dagen fick vi gå in i rummet där vi var och gjorde audition. Vi blev uppdelade i två grupper som satt på varsin sida av platserna som fanns därinne, och den grupp/sida som juryn väljer ut går vidare till delfinalerna. Jag var jätte nervös och hoppades att det skulle bli vi.

Juryn säger: ”Den som går vidare är…”, jag var jätte nervös tills det hände. De pekade på vår sida och sa: ”Ni har gått vidare”. ”JAAAAAAA!!!!!!”, skrek hela vår grupp. Detta var den bästa dagen jag har haft hittills.

Om ni vill se hur det går för oss, så får ni titta på Supershowen på Barnkanalen. Sändningen börjar 26 september 2016 kl. 18.30. Om ni vill tittar efter den dagen, så kan ni titta på avsnitten på svtplay.se.

Isak och SuperPeter!
Isak och SuperPeter efter jag hade fått reda på att jag hade gått vidare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *